Domini Rally Championship

Domini Rally Championship és un concurs online per a joves de Balears d’entre 13 i 21 anys. El concurs s’emet en directe per Internet cada divendres a les 22 hores. El concurs va començar el divendres 15 de gener de 2021. 

Per participar i guanyar premis segueix aquestes passes:

  1. Registra’t a Twitch (www.twitch.tv)
  2. Registra’t com a pilot a Domini Rally Championship (www.pontium.es)
  3. Uneix-te en directe en aquest enllaç cada divendres a les 22:00 a partir del dia 15 de gener de 2021: https://www.twitch.tv/dominirallychampionship
  4. Guanya premis! (per guanyar premis és imprescindible estar registrat a Twitch i a pontium.es)

BASES DEL CONCURS

  • Només poden guanyar premis de Domini Rally Championship els joves d’entre 13 i 21 anys residents a les Illes Balears. S’hauran d’acreditar aquestes dades amb el DNI.
  • El guanyador del premi de Domini Rally Championship no podrà tornar a guanyar el premi durant la resta de la temporada del concurs. Només a partir d’una nova edició del concurs podria tornar a guanyar premis. Això no vol dir que no pugui concursar, inclús guanyar, però en aquest cas el premi se li donaria al següent jove classificat que cumplís tots els requisits.
  • Una vegada el presentador hagi anunciat el guanyador en directe, els organitzadors del concurs es posaran en contacte per correu electrònic amb el premiat. Després de verificar la seva identitat li oferiran recollir el premi a una parròquia de Inca, Palma o Manacor. El premiat s’haurà d’identificar amb el seu DNI per recollir el premi a la parròquia indicada.